0850 840 41 35
info@tdcguvenlik.com
Pazartesi-Cuma
09:00-18:00
Bugün Ücretsiz Teklif Alın
Günümüzde analog ve ip kameralar arasında çeşitli tartışmalar yapılmaktadır. Analog kameralar ip ye kıyasla daha uygun fiyatlı olduğu için bireyler bu tarafa yönelebilmektedir. Şimdi sizlere tarafsızca aralarında ki farkları göstermeye çalışacağız.
Gerçek bir şey vardır ki güvenliğiniz söz konusu olduğunda imkanlar doğrultusunda taviz vermemeniz en iyisi olacaktır. Öncelikle Analog Kameralar video sinyallerini koaksiyel kablo ile dvr kayıt cihazına taşırlar.
Artıları: Uygun fiyatlıdırlar, daha az para harcayarak bir kamera sistemi kurmuş olursunuz. Uyumludurlar, farklı cihazları farklı markaların kameraları ile kullanabilirsiniz.
Eksileri: Parazit sorunları yaşanabilir, dijital yakınlaştırma yoktur, görüntü kalitesi daha düşük olabilir, sinyaller şifrelenemez, uzun mesafeli ve yüksek adetli sistemlerde sorunlar çıkmaktadır.
Ip Kameralar ise dijital sinyalleri ağ kablolaları üzerinden lokal de veya web üzerine taşıyabilen sistemlerdir.
Artıları: Kablolu veya kablosuz olarak kullanılabilir. Sinyaller şifrelenir ve daha güvenli hale gelir. Uzaktan bağlantı yapılarak her yerden gerçek zamanlı görüntü elde edilir. Alternatif olarak dahili sd kart ile kendi içlerinde kayıt yaptırılabilir.
Eksileri: Daha yüksek maliyetlidir, daha fazla bant genişliği kullanılmaktadır, network ağınız daha fazla kullanılır. Fakat bunlar ailenizin ve işyerinizin güvenliği söz konusu olduğunda sizin için ne derece önemli olabilir bunu iyi düşünmeniz gerekir. Güvenliğiniz söz konusu olduğunda kesinlik ve netlik her zaman iyi olacaktır.

Analog ve Ip Kamera Arasındaki Farklar

Profesyonel Güvenlik Sistemleri
Kamera Sistemleri
Alarm Sistemleri
Ses Sistemleri
Biyometrik Sistemler
Bize Ulasin
0850 840 41 35
Mustafa Kemal Mah. 3057. Sok. No:5A Ataşehir / İstanbul
Ücretsiz Teklif Alın