0850 840 41 35
info@tdcguvenlik.com
Pazartesi-Cuma
09:00-18:00
Bugün Ücretsiz Teklif Alın
İstanbul Hırsızlık Oranları ve Güvenlik Sistemlerinin Önemi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü istatistiklerine göre 2019 yılında İstanbul'da ev ve iş yerlerine girerek hırsızlık yapan ve park halindeki otomobillerin camlarını kırarak içinde bırakılan eşyaları çalan 19 bin 899 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da 2019 yılı içinde 14 bin 290 evden hırsızlık, 7 bin 351 iş yerinden hırsızlık ve 12 bin 803 otomobilden hırsızlık oldu.
Bir hırsızın isteyeceği son şey dikkat çekmek ve izlenilmektir. Doğal olarak her şeyin sessiz ve sakin hiç bir iz bırakmadan olmasını isterler. İşte burada Alarm ve kamera sistemlerinin caydırıcılığı ve akıllı takip özellikleriyle mekanlarınızı kontrol altına alabilirsiniz.
Cep telefonunuz ve Pc üzerinden sisteminizi kontrol edebilir, anlık bildirimler ve hata kayıtlarını alabilirsiniz. Belli bir periyod dahilinde alarm sistemini kurup devre dışı bırakabilirsiniz. İsterseniz olay anında yetkili birimleri harekete geçiren haber alma merkezi bağlantılarıda yapılabilir.
Piyasada çok ucuz alarm sistemleride mevcuttur, hatta bu sistemlerin bazılarına büyük süpermarketlerde dahi ulaşabilirsiniz. Fakat doğru ürünler doğru şekilde ihtiyaçlarınıza istinaden tasarlanarak kullanılması önemlidir.  Akıllı analiz özellikli hayvan hassasiyetli uzun süre pil ömrü olan uzaktan yönetilebilen, akıllı ve dünya genelinde ürün ağları ile kendini kanıtlamış ürünler kullanmanız güvenliğiniz için önemlidir. 
Profesyonel Güvenlik Sistemleri
Kamera Sistemleri
Alarm Sistemleri
Ses Sistemleri
Biyometrik Sistemler
Bize Ulasin
0850 840 41 35
Mustafa Kemal Mah. 3057. Sok. No:5A Ataşehir / İstanbul
Ücretsiz Teklif Alın